Groen bedankt zorgende Denderleeuwenaren

15 November 2016

Groen bedankt zorgende Denderleeuwenaren

Groen bedankt zorgende Denderleeuwenaren Grootouders vangen kleinkinderen op, vrienden bieden een luisterend oor, zorgverleners gaan tot het uiterste ... De kleine heldendaden van de vele zorgende Denderleeuwenaren maken een wereld van verschil. Op 19 noember zet Groen Denderleeuw deze zorgo's in de bloemetjes. We leven in een land met één van de best uitgebouwde zorgstelsels ter wereld, maar toch sta je van wieg tot rusthuis op ellenlange wachtlijsten. De overheid rekent op mantelzorgers om in te springen. Veel mensen zetten zich graag en belangeloos in voor hun naaste. Groen vraagt dat zij voldoende ondersteund worden.

Groen steekt deze zorgo's een hart onder de riem. Met kleine heldendaden maken zij elke dag een wereld van verschil. Tegelijk zetten we onze schouders onder een zorgpact zodat zorg niet langer een hoofdpijndossier is maar een garantie voor iedereen. Haalbaar, betaalbaar, dichtbij en op maat.


Op 19 november (van 14 tot 16 uur) deelt Groen Denderleeuw in de cafetaria van WZC Ter Bake postkaarten uit. Die kan je opsturen naar een zorgo om hem of haar te bedanken voor hun goede zorgen. We luisteren naar de zorgverhalen van voorbijgangers en brengen ze van de straat naar het parlement.

?
Lees meer over de zorgcampagne van Groen op www.groen.be/jouwzorgonzezorg?