Groene Pluim!

04 Juni 2015

Groene Pluim!

Ondanks de politieke malaise in Denderleeuw wil Groen Denderleeuw focussen op wat positief is. Initiatieven, personen, verenigingen en bedrijven, die op een sociale en/of ecologische manier bijdragen aan het verbeteren van onze samenleving willen we bedanken voor hun werking.  Denderleeuw telt vele vrijwilligers die dagelijks hun schouders zetten onder hun project. Via de uitreiking van de Groene Pluim willen we al deze initiatieven blijvend aanmoedigen om hun werking en engagement verder te zetten.   Samen met de inwoners van Denderleeuw willen we komen tot een top 5!

 

Wie komt volgens jou in aanmerking om een pluim op z'n hoed te steken? Welk initiatief mag volgens jou eens (hartelijk) in de kijker worden gezet? Laat het ons weten via het contactformulier op onze website http://groendenderleeuw.be.

 

Nomineren kan tot en met 30 september 2015. Uit alle nominaties wordt een top 5 gefilterd. Wie uiteindelijk de Groene Pluim op zijn hoed mag steken en een kunstwerk van Peter De Caluwé mee naar huis mag nemen, wordt bepaald door de inwoners van Denderleeuw en het bestuur van Groen Denderleeuw. Vanaf oktober 2015 zal men kunnen stemmen op een favoriet via onze Facebookpagina.
 

De uitreiking van de Groene Pluim zal gebeuren tijdens de nieuwjaarsreceptie van Groen Denderleeuw in januari 2016.