Denderleeuwse Inge Ranschaert op de lijst voor het Vlaams Parlement Oost-Vlaanderen

21 Mei 2019

Denderleeuwse Inge Ranschaert op de lijst voor het Vlaams Parlement Oost-Vlaanderen

Groen en haar thema’s toegankelijk maken voor iedereen is één van mijn doelstellingen

Je hebt het misschien al gehoord, misschien ook niet, maar op 26 mei sta ik: Inge Ranschaert op de 24ste plaats van de Groen-lijst voor het Vlaams Parlement Oost-Vlaanderen. 

Ik ben orthopedagoge van opleiding en werkzaam in het onderwijs. Sinds 1 januari 2019 zit ik voor Groen in de gemeenteraad van Denderleeuw. We maken deel uit van de meerderheid.

Ik ben gebeten door inclusie en inclusief onderwijs. In een gezonde en eerlijke wereld wil ik inzetten op respectvol samen leven en samen leren. Respect voor de maatschappelijke diversiteit en respectvol samenleven in die diversiteit, daar ga ik 200 % voor. De participatie van mensen met een handicap als volwaardige burgers ligt mij nauw aan het hart. Een groene en leefbare wereld vind ik minstens even belangrijk.

Ik ben gehuwd en woon samen met mijn man en twee kinderen in Denderleeuw. Groen en haar thema’s toegankelijk maken voor iedereen is één van mijn doelstellingen. Samen gaan we voor een eerlijke, gezonde en menselijkere wereld.

Er staat echt veel op het spel. Deze verkiezingen kunnen een ommekeer betekenen voor de politiek, en ja, voor ons land.

Denk je groen en stem je groen, woon je in Oost-Vlaanderen dan is het fijn als je bolletje 24 kleurt. Voel je uiteraard tot niets verplicht.