Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

21 December 2015

Het eerste werkjaar van Groen Denderleeuw zit er op en ook 2015 loopt stillaan naar zijn einde toe. Wij kijken alvast met trots terug op onze eerste activiteiten waarbij we veel nieuwe gezichten hebben leren kennen, ideeën hebben kunnen uitwisselen en onze eerste voorstellen hebben kunnen doen. Om het voorbije jaar te vieren en het nieuwe in te luiden organiseren we een receptie waar jij en je gezin ook vriendelijk op uitgenodigd zijn. Wil je met ons meetoasten maar ben je niet of minder mobiel? Geef ons dan een seintje via en we bekijken of we je kunnen oppikken.

[email protected]

Wanneer? Vrijdag 15 januari, 19:30 uur
Waar? 't Kasteeltje
Stationsstraat 7
9470 Denderleeuw

Omdat we onze nieuwjaarsreceptie graag met wat meer dan enkel een speech invullen, maken we ook van de gelegenheid gebruik om onze allereerste Groene Pluim uit te reiken. In de zomermaanden boden we iedereen de kans om een organisatie of vereniging voor te dragen als dank voor hun inzet en elk op hun eigen manier bij te dragen aan een aangenamer, meer ecologisch verantwoord en socialer Denderleeuw.

Uit de vele kandidaten, die stuk voor stuk hun eigen pluim verdienen, kwamen na een selectieproces de volgende drie finalisten:

  • Facebookgroep "Denderleeuw, Samen hand in hand"
  • Permatuin IKSO
  • Waduwa

Als je ook benieuwd bent wie de prijs mee naar huis neemt, kom dan zeker eens langs op onze receptie en breng gerust iemand mee. Want Groen werkt voor (en feest met) iedereen.